Хора, бъдете граждани: не се отказвайте да гласувате – както ви внушават разните медийни и ченгесарски мерзавци!

Забелязвам, че когато (предвид наближаващите избори) нараства потребността от объркване на наивния и малодушен български електоратец, крайно много се активизират щатните пропагандисти на олигархията ни, именно медийни плямпала като, да речем, бай ви Вучков, който напоследък неуморно дефилира по всички до една телевизии – за да си плямпа все едни и същи идиотщини. Май вече не остана предаване, в което туй плямпало да не е било посрещано като „най-драг гост“, което, само по себе си погледнато, е чиста патология: защото това плямпало друго не прави освен да сее нихилизъм, отчаяние, да заразява с безумие и пр. В най-креслив дружен хор почват да пеят и разните му там манипулатори, все тия същите Кеворкяновци, Карбовчовци и прочие, и тъй нататък, и так далее, и тому подобное, и вся остальная сволочь…

Доста пари се инвестират във видиотяването на популацията, с оглед мнозинството от хората да бъдат така объркани, че де що е имало искрици здрав разум да бъдат немедлено погасени, та всичко да потъне в онази тъмнина, в която всички котки са сиви – когато всичко губи реалните си очертания и потъва в ужасно гъста медийна мъгла.

Ясно е каква е целта: статуквото да си остане непокътнато, бетонирано, сиреч, все повече и повече да заприличваме на мъртвилото, което е налице в путинската кагебистка Русия.

Хора, не слушайте пустите лъжливи телевизии-лелевизии, не обръщайте внимание на бръщолевенията на добре познатите ви кресливи манипулатори! Хора, мислете, хора, търсете истината, хора, не обезумявайте! Хора, не бъдете наивници, стига с тази наивност – която ни излезе толкова скъпо!

Хора, бъдете граждани: не се отказвайте да гласувате – както ви внушават упоменатите медийни и ченгесарски мерзавци!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s