Николай Бареков и Росен Петров са еманация на всичко най-гнусно в българската политика!

Росен Петров и Николай Бареков са еманация на всичко гнусно в българската политика – липса на компетентност, простащина, наглост, безочие, никаква, дори най-елементарна класа и всичко това се компенсира с невъзпитано и бикоборско говорене. Аз съм пристрастен тъмносин човек и моля да бъда извинен, но някога да сте чули Иван Костов да се изразява така? Или Веселин Методиев? Или Екатерина Михайлова? Или Иван Иванов? Някога да сте чули политик от днешния Реформаторски блок, за когото и ще гласувам, да използва такива изразни средства, да сипе простащина?! Няма и да чуете…
Аз много бих искал да видя резултатите след 25 май. И процентите на Бареков ще са барометър за състоянието на интелектуалния капацитет на българския народ.
Написа: Dimitar Stoyanov

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “Николай Бареков и Росен Петров са еманация на всичко най-гнусно в българската политика!

 1. ПРАВИЛНО, посочените по-горе хора наистина са МНОГО ЗЛЕ с акъла, но Вие, който искате да ГЛАСУВАТЕ за Реформаторски блок, също Сте МНОГО ЗАБЛУДЕН! Но май няма да го разберете, защото пристрастието към някоя партия си е чиста проба СЕКТАНТСТВО, щото партиите са СЕКТИ – ограничено общество, което не допуска инакомислещи и БЕЗ РАЗВИТИЕ., което не се влияе от РАЗВИТИЕТО на НАУКАТА и въобще и индивидите по отделно нямат развитие.

  Ето защо ВСИЧКИ ПАРТИИ, цялата ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧЕСКА система е АНАХРОНИЗЪМ и трябва да се УНИЩОЖИ. Да, ОБЩЕСТВО БЕЗ ПАРТИИ и парламент.

  Трудно ще го осмислите, щото Сте СЕКТАНТ, т.е. Вие Сте ЕМОЦИОНАЛНО обвързан с тия партии, а не логически. Щото ако беше последното, щяхте да разберете отдавна, че партиите са ПАРАЗИТНИ структури за ЗАБЛУДА на народа, че те щели да го представляват и му решават проблемите.

  Партии има отпреди 300 години и НИКОГА не са решавали проблем на когото и да било, освен на ВЪРХУШКАТА, която ЛАПА.

  Даже Сте приели НА ЮНАШКО ДОВЕРИЕ изборния закон, който е в ПЪЛНО противоречие с Харта за правата на човека, която ИЗКЛЮЧВА съществуването на партии. Но това се РАЗБИРА ЛОГИЧЕСКИ, няма кой до ви го каже. Но понеже НЯМАТЕ ЛОГИКА, а ЕМОЦИИ, и да прочетете Хартата, пак ще се КЛАНЯТЕ на партии и партийци.

  Но може и да греша – все пак Ви давам линк, за да видите, че наистина Хартата иска ОБЩЕСТВО БЕЗ ПАРТИИ:

  http://justice.bg-market.com

  ЛЕВСКИ също е искал такова общество, но това се ПРЕМЪЛЧАВА точно от партийците от всякаква боя.

  Но прочетете ПОДРОБНО, щото едва ли някога Сте го правили.

  Ако нещо не Ви е ясно, може да ме питате.

  УСПЕХИ

  • Пълни глупости пишеш, другарю. Без партии няма демокрация, има диктатура. Пак ли диктатурата е мечта на комунистите – след като проляхте толкова кръв? Вие сте непоправими уроди…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s