Гнусна ченгесарщина – и най-арогантно безсрамие!

Комунизмът и ченгесарщината не прощават никому: арменецът Кеворк Кеворкян (агент от ДС с кличка „Димитър“), потомък на арменски бежанци, приютени навремето от гостоприемна „буржоазна България“, сега застава в защита на фашизираното село Розово, което изгони по най-груб начин няколко семейства (с деца) на сирийски бежанци!!!

Опорните точки на Москва, които ченгетата следват, с оглед да дискредитират европейска България по всички линии, влиза в остро противоречие със съвестта на този арменец, но ченгесарщината у него надделява и ето, той изпада в това тъпо положение: да благославя фашизираните розовчани, които и него някога са щели да изгонят от селото му, стига да е могъл да припари навремето в него.

Гнусна ченгесарщина! И най-арогантно безсрамие! Чуди се тоя Кеворкян как да разпалва напрежение: ту циганите били не знам си какви, ту розовчани били „достоен пример за подражание“, ту извиква прекалено често руския емисар за Задунайская Сидеровский и му дава колкото си иска време за да плямпа кремълските простотии, че, видите ли, Европейският съюз бил „масонско-талмудическа“ (еврейска), организация и прочие. Тия ченгета са се разпасали прекалено като правят всичко да разрушат образа на България като нормална европейска България.

Явно директивата, която им е спусната от техните московски работодатели е тази: България да се дискредитира дотам, че да бъде най-позорно изгонена от ЕС и по възможност от НАТО – щото е станала вече фашистка (национал-комунистическа) държава, станала е копие на фашистката (национал-комунистическа) руска империя на Путин. Това е тяхната задача, която те с такова усърдие изпълняват. Усърдието им е обяснимо с многото пари, които путинистите инвестират в своята пета колона. Абе няма ли прокуратура у нас да ги подведат под отговорност тия провокатори на напрежение, именно Сидеров, Кеворкян, кой ли не още?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 мнения за “Гнусна ченгесарщина – и най-арогантно безсрамие!

 1. ОТНОВО ЛЪЖЕШ Ангеле, АРМЕНЦИТЕ НЕ СА ПРИЕТИ от буржоазна България, а от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

  И е НАПЪЛНО ВЯРНО, че „Европейският съюз бил „масонско-талмудическа“ (еврейска), организация“. Защото

  1. Се ВЛАДЕЕ от ЮДО-МАСОНСКИ КАПИТАЛИ от САЩ, а чиновниците му са КУПЕНИ пак със същите капитали.
  2. НЕ Е СЪЮЗ, защото (проследи линка долу)

  http://new-civilization.bg-market.com/evrope_union-false.html

  Но ти си СЕКТАНТ, затова АРГУМЕНТИТЕ не те ловят, мозъкът ти няма ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ, защото е НАПЪЛНО ПРОМИТ

  • Интересно е ,че всяка глупост и лъжа, която спускат путинските фашисти, намира такъв отклик в твоето комунистическо сърце! 🙂 Което показва, че в момента комунизмът мутира и се превърна в национал-комунизъм, сиреч, в путинизъм. Не се грижи за моя мозък (Апропо, мозъкът няма никакво отношение към мисленето! Много се излагаш като постоянно говориш за мозъци!), а се погрижи за душата си – за болната си душа. Ако ме разбираш какво ти казвам де, но това е доста съмнително…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s