БСП няма да се изправи след тежката загуба, а в България е пълно с агенти на КГБ

Из: Близнашки: Формулата 15-15 бе постановка от структури на БСП

Проф. Близнашки коментира думите на члена на социалистическото ръководство Янаки Стоилов, който каза, че „при бързи избори БСП ще загуби много“, така:

Колкото повече отлагат, толкова повече ще загубят. Този път БСП няма да се изправи след тежката загуба, както това стана в средата на 90-те години, прогнозира Близнашки. Хората, работили за комунизма в България, измряха. Точно те бяха най-големите жертви на прехода. Сега българите прогледнаха и категорично гласуваха проевропейски, като отхвърлиха Евразийския съюз. Маските паднаха и се видя, че в България е пълно с агенти на КГБ във всички партии и на всички позиции…

… Станишев установи сталински методи на управление. Да не забравяме, че Дмитриевич е роден и израснал в Русия, където репресията е обичайна практика. Такъв реваншизъм няма нищо общо с демокрацията, подчерта Близнашки. В нея управляващи и опозиция работят за доброто на страната, каза Близнашки. На въпрос кой е посочил Станишев, за да го предложи Първанов, той отговори: този, който посочи Пеевски, посочи Станишев…

БСП не е изживяла комунизма. Огромна вина за това носи покойният Александър Лилов. Именно Стратегът беше този, който всячески задържаше реформирането на партията, а оттам и на държавата.

Проф. Георги Близнашки

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s