Комунистите си наемат платени интернетни манипулатори, които да симулират някакво илюзорно „ляво обществено мнение“!

Чета нещо и в първия момент не мога да повярвам на очите си – не, това не е възможно, дали пък някой не се шегува?! После в един момент се усещам, че за комунистите няма невъзможни неща на тоя свят и кандисвам да приема, че написаното най-вероятно е самата истина; ето, прочетете и вие:

Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум. По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета.

Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от „Позитано“ 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

Удивлявам се, щото аз самият от години съвсем интуитивно се досещах, че нищо чудно да има платени списувачи из интернет, които да изпълняват поръчки според желанията и интересите на поръчителя; оказа се, че догадките ми се оказаха съвсем верни. Наистина комунистите от всички времена и епохи, нямайки никакви, най-малко пък морални скрупули, са способни на всяка мерзост. И ето, вече са си наели платени дезинформатори и манипулатори, които да симулират някакво илюзорно „ляво обществено мнение“!

Не вярвах да е чак толкова зле тая партия, което, впрочем, е изключително радващо. А най-радващо ще бъде когато тя съвсем загине и катастрофира така, че повече да не може да се съвземе никога. Дай Боже тия симптоми да вещаят точно такъв един неин край. Лошото е че катастрофите на БСП-БКП винаги са били катастрофи и на страната, и на нацията…

От друга страна сега разбирам, че няма нищо лошо в това, в смисъл, че то е добър знак. Значи тъй като вече едва ли ще се намери нормален човек на тоя свят, който по убеждения да харесва „партийния курс“ на БКП-БСП, то за тая партия се налага да си наема платени агитатори, които да симулират някаква нереална обществена подкрепа за същата тази партия. А има ли в такъв случай по-добър знак от това?! Та то е знак на наближаваща идейна и всякаква друга гибел и катастрофа на партията, която е имала и има най-главна заслуга за всички ония злини, които нацията преживя и все още преживява!

ВСП, сиреч, БКП, не беше осъдена от законен съд и не бе обявена за партия, вредна за държавата и нацията, както трябваше да стане по право. Но ето че след като човешкият съд не си е свършил работата, то един друг, съвсем справедлив съд, неминуемо ще я свърши – и ще извади тая противонародна и изцяло вредна партия от политическия хоризонт и пейзаж на България.

Имам предвид съда на самата история. Тоест съда на самия живот. Най-справедливия съд на този свят.

Вашият коментар