Прочувствен стон на комуноидна душа в защита на светинята на българо-съветския комунизъм

На едно място чета наистина прочувствен коментар на някой си, който се е нарекъл DIvanov. Разбира се, той ни назидава как било „правилно“ да оценяваме нещата, опитвайки се да насочва нашите чувства. Ето риданието на това засегнато до дъното на душата си нещастно комуноидно същество:

Не разбирам каква е тази омраза в БГ. В ЕС не си махат паметниците на „окупаторите“. Освен споменатия вече паметник във Виена, има три огромни монумента в Берлин: Treptower Park, Tiergarten (от страната на Западна Германия!) и Schönholzer Heide (30 000 кв.м.! – сравнявайте с каквото и както искате).

Паметника с руския войник гушнал немското дете впрочем е най-показателен и поучителен. Когато от двете страни на барикада при жилищна сграда са се стреляли, по време на временно затишие се е чул детски плач. Руски войник е излязъл без оръжие с вдигнати ръце, отишъл е и е намерил детето сред труповете. Взел го е и се прибрал при своите позиции невредим – немците не го застреляли. (Малък коментар към тая мила и сърцераздирателна постъпка на съветското пиянде: постъпил е така, най-вероятно защото си е мислил, че момиченцето става за изнасилване! А нищо чудно е и да е ставало. Историята свидетелства тъкмо за такава една мотивация за действието на нежния съветски войник. Бел.моя, А.Г.)

Там ежегодно правят бир фест. Не мислете, че немците са по-културни и по-нормални хора от българите – и те са същите свине. Практически всичко буха вурстчета и пие бира, оригва се и пърди. Този паметник обаче нито веднъж никой вандал не се е понечвал да го осквернява. А повярвайте, не е като да няма вандали, които да искат! Случката, която ми се случи пред очите беше, че хей така в тълпата от хора пиещи бира, двама младежи започнаха да се облеквачат. Не върху паметника – на тревата и то що годе далеч до него. Моментално бяха закопчани и отведени с полицейска кола! Местен човек ми каза, че ще ги съдят за хулиганство и оскверняване на паметник на културата.

Тогава разбрах защо паметниците в Германия са толкова красиви и добре поддържани. А на нашите няма нито една бронзова буквичка. Защото днес ръкопляскате на банда драскачи, а междувременно децата не правят разлика между Каравелов и Ким Ир Сен. Съответно ще драскат върху паметниците и ще им люпят бронзовите буквички.

А за паметника на загиналите американски летци да кажете нещо? Не знам колко български войници са били убити от Съветската Армия, но със сигурност поне 2000 цивилни граждани са били убити именно от онези американски летци. Но какво да говорим – и в този блог, какво и във всички други медии играят двойни стандарти и политически машинации.

DIvanov

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр.

17 мнения за “Прочувствен стон на комуноидна душа в защита на светинята на българо-съветския комунизъм

  1. Грънчаров, ти си тъпанар. Тебе трябва да те вкарат в затвора да разхищение на държавни пари – всяка една стотинка, пръсната за обучението ти, че то и в Ленинград отгоре на всичко, е отишла на вятъра. Че и затъпяваш деца в момента!

    • Тоя хептен превъртя 🙂 Ето че парите, пръснати за моето обучение, съвсем не са отишли напразно! Умея да принуждавам комуноидите така да побесняват, че да им се иска, ако можеха, със зъби да гризнат, откъснат и изядат собствените си гениталии 🙂

    • Ще ти обясня, таваришч. Проблемът на комуноидите, както учи д-р Фройд, в крайна сметка е генитален; сексуалната незадоволеност е една от най-сериозните причини за бесовщината, наречена комунизъм…

  2. То бива бива , ама бивол за мезе не бива. Бележката, която си направил е абсолютен цинизъм. Като се отпуснеш да пишеш на политическа тема не можеш да надскочиш нивото на неорганизиран каруцар. Даже и Фройд не си чел както трябва. С тази злоба само болести ще си докараш. Ти си постоянно в стрес бе, човече. Сега прегледай Фройд и ще намериш описание за причините на твоите терзания.

    • Спокойно, таваришч 🙂 Във великолепно настоение съм когато дразня комуноиди 🙂 Говорим за терзанията на комуноидите, които, разбира се, са сексуално обусловени. Това е азбучна истина: сексуално задоволен човек комунист не може да бъде. Имайте ми доверие. Експерт по тия въпроси съм. Автор съм на книга по психология, която има 3 издания, скоро ще излиза 4-то. Гледай да не си докараш инсулт докато четеш тоя мой коментар…

      • Грънчаров,
        Аз няма да си докарам инсулт, защото не се впрягам, като чета твоите коментари.Просто не си на нивото ми. Липсва ти стил . А тези връзки , които правиш с Фройд, показва че ти и липсват и знания. За едно си прав. Твоята бесовщина е следствие на сексуална незадоволеност.

      • Таваришч, пропуснал си да отбележиш, че текста, който обсъждаме, не е написан от моя милост 🙂 Невежа да дава преценка за моите знания е наглост, която може да си позволи единствено най-завършен комуноид…

  3. „Малък коментар към тая мила и сърцераздирателна постъпка на съветското пиянде: постъпил е така, най-вероятно защото си е мислил, че момиченцето става за изнасилване! А нищо чудно е и да е ставало. Историята свидетелства тъкмо за такава една мотивация за действието на нежния съветски войник. Бел.моя, А.Г.)“
    Това е текста, който обсъждаме или не си го писал ти?! Текст, пълен с цинизъм! Така, че невежата си ти товаришч най-завършен комуноид. Нямам желание да те образовам.

    • Таваришч, известно ли ти е колко милиона немски жени са изнасилени в периода на окупацията на Източна Германия от съветските варвари? Образовай се малко по този въпрос. Или вий, комуноидите, нямате нужда от историческата истина, понеже всичко си знаете? „Това не може да бъде, защото не може да бъде!“ – този „аргумент“ ви стига. Комуноидната „образованост“ се основава на това единствено положение…

  4. Жалко за хилядите изнасилени немски жени. Никак не им е бил лесен живота.
    Винаги когато чета за злодеянията на „съветските варвари“ пред мен изниква кроткия образ на оная руска бабушка, която изпраща на фронта мъжа си и деветимата си сина и не дочаква нито един от тях.

    П.С. Грънчаров, това нещо не го пиша за теб. Това може да го разбере само хомо сапиенс.

      • Кое е по остро: чук или остроумието Грънчарово?

      • Сърпът, разбира се, е най-острото, таваришч другарю с петолъчки, чукове и сърпове в мозъка си 🙂

      • Нека да е хомо комунистикус. Важното е , че разбира.

Вашият коментар