Абе, таваришчи, вий разбрахте ли, че сме били станали вече рицарска страна?!

На едно място попаднах на информация под заглавие Тамплиери строят нов дом в София. Прочетете я, има интересни факти около тия наши загадъчни организации на масоните. Аз я прочетох и научих доста неща. Най-важно обаче в нея лично за мен беше ето тази констатация:

България е на трето място в света по брой на тамплиерите. Най-многобройни са тамплиерите в САЩ – близо 3000 души, второ място заема Италия – 500 тамплиери, и трето България – с около 300 рицари.

Явно сме станали рицарска страна, брях да му се не види, толкова много рицари имало у нас, тюх! Рицар до рицар, дали пък това не намеква, че сме си създали някакъв наш роден олигархичен феодализъм? Абе, сериозно питам, таваришчи: дали не е станало така, че у нас да няма никакъв капитализъм, ами тайно да е възникнал съвсем точен и рицарски при това феодализъм? Ето, и замъци си имаме веке, нищо чудно да е така, няма хич да се учудя, ако е станало точно така.

Ето още един многозначителен детайл:

Великият приор на България Румен Ралчев ще създаде първата руска командерия на Ордена на таплиерите от Ерусалим в Москва. Румен Ралчев през целия си живот е работил в службите за сигурност. Бил е началник на охраната на Тодор Живков. Отговарял е и за охраната на Петър Младенов и Желю Желев.

Тъй, тъй, пъзелът почва да се нарежда, нали? И в Русия си имаме олигархичен путински феодализъм, и у нас, нема да си излагаме да изоставаме от Матушката я? И ето като капан онова, което разгадава всички загадки около генезиса на нашия толкова тайнствен рицарски феодализъм:

Добре известно е, че повечето членове на ложите в България са хора от бившата номенклатура на БКП/БСП или лица, свързани с тайните комунистически служби ДС, както и с организираната престъпност.

На мен това не ми беше известно, ето, вече ми стана известно. Не че не съм се догаждал де, ама вече го знам. По тази логика хич няма да се учудя ако се окаже един ден, че и в рая, оня на небето, таваришчите комунисти до един са се уредили, а пък на нас да са оставали само пъклото?

Какво ще кажете на такава една възможност? Хич не е удивителна, макар да съм убеден, че само Бог не могат да подкупят тия наглеци. По тази причина май няма да се уредят в рая, ама знае ли човек? За тях, оказва се, невъзможни неща няма. Тука, в тоя свят. За другия ще видим. Един ден. Някога…

Вашият коментар