Крайно обезпокояващи факти около тоталната руска експанзия в България

Открих във Фейсбук един коментар, фиксиращ крайно обезпокояващи факти около руската експанзия в България. Реших да му дам гласност, включително за това щото съдържащото се становище да може да стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ. Ето какво написах там, заедно със самото становище и два от най-първите коментари по него:

Споделям становището на Nikolov и Константин Константинов, а именно:

Следите от мръсните лапи на ледената руска прегръдка вече се виждат навсякъде! Погледнете нефтозавода Бургас – руска територия, пристанище Росенец – руски анклав, за който няма българско КПП и митница, охраняван от руска специализирана „фирма“, комплекса Камчия – българско пиле не може да припари, Атомна централа Козлодуй – крепост на руските служби, 150 хиляди закупени домове от руски граждани само в Бургаска област, обитавани през лятото от близо половин милион руснаци, Позитано 20 – открита руска агентура, партия Атака – изцяло руска партия и т.н. и т.н.

Последния влак, последния вагон, последната врата, на която висиме отвън. Пропуснем ли този последен влак за Европа, руския скапан булдозер ще ни повлече (вече ни влачи) някъде зад полярния кръг към Вуркота та оттатък!!! Осведомени твърдят, че Русия се кани да обезлюди 45% от България за да може след това по-лесно да я „прегърне“!!!

Бай Пешоооо, кака Марееее & СО, кога ще прогледате?????

Димитър Димитров каза: А кой продаде Нефтозавода? Руснаците купуват не само у нас. Те си имат паралии, средна класа и сигурно са по-многобройни от целокупното българско население.Защо не купуват французи , англичани, германци? Някой да ги е спрял. От какъв зор Русия ще ни обезлюдява. Те си имат достатъчно обезлюдена тайга и блата и степи и т.н. Обезлюдява ни бедността, това , че сме част от ЕС, но няма препитание у нас. Да се оправдаваме с Турското робство, руското, комунизма и т.н. е инфантилно. Нали вече сме свободна демократична пазарна икономика част от ЕС. Дори крушките с нажежаема жичка вече са забранени.

Александър Йоцов каза: Обаче не се разпореждат като че ли земята е тяхна собственост и спазват законите, защото поради редовното неспазване на законите по-наташното влизане на Руски Граждани в САЩ е забранено. Димитре, а ще ти кажа защо ще обезлюдяват България. Доскоро бяха 150 000 руски граждани, които получиха българско поданство, колко са сега не знам колко. Русия никога няма да направи политически завой и да се присъедини към нормалния свят.

Колкото по-малко българи, толкова по-лесно ще получават руските граждани българско поданство. По този начин Русия сте навлезе в EU и НАТО и агентите на руските специални служби и руските мафиоти сте получат Шенженски паспорти. А защо други не купуват, например французи, германци, англичани, американци? Много просто, има две причини: няколко предишни правителства и настоящото направиха всичко възможно да сплашат чуждите инвеститори, помъчи се и си спомни.

Понеже бях в Словакия, когато делегация на US Steel посети Кремиковци да оглеждат потенциалните обекти (повечето бяха американски специалисти на работа в ЕС, Словакия и Сърбия), основното им възражение беше: „Много нисък стандарт на работната сила“.

Ангел Грънчаров каза: Аз бих си позволил да споделя още един, и то значително по-обезпокояващ факт: последните три български правителства – това на Сакскобурготски, на Дмитрич Станишев и на Бойко Борисов – са плод на руската, на ченгесаро-кагебистката политическа инженерия в България, те ни бяха натрапени от руснаците, за да служат на техния интерес, за да провалят европейското и евро-атлантическото членство на България, което не можаха да стопират (това беше необратимо подготвено от правителството на Иван Костов!), но поне се постараха да го изтълкуват изцяло в руска полза, в угода на руските имперски интереси. Факт: България биде превърната в руски троянски кон в ЕС и в НАТО. И в резултат стана най-бедната страна в ЕС, пък и не само в него! Това е положението. Трябва да имаме достойнството да гледаме истината право в очите – та да можем да си направим подобаващите изводи за бъдещето…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s