Пловдивският мутрополит Николай е вербуван „яничар” с цел доунищожение на българите!

Добре е да се знае, че религията вече не е инквизиция и когато обстоятелствата са тежки да се прави вярващия на по-голям светец от Господ е най-голям грях. На криминално налагане на догмите разчита Николай та да заличи българите. Не може да дойде при теб човек, който бедства и не се е хранил месец и да ти поиска хляб и ти да му кажеш, че днес и утре има строг пост и не бива да се храни. Така знаете кой чете евангелието (сещате се, нали?)?

Същото нещо е и когато един народ загива да забраняваш най-естественото между мъжа и жената. На това разчита Николай – това е целта му, да знаете. Доказателствата, че пловдивският мутрополит Николай е вербуван „яничар” с цел доунищожение на българите са очебийни. Тъй като българите не можаха досега да бъдат избити, понеже останаха все още три милиона (3 000 000), което е в невъобразим контраст на фона на безпрецедентния бум в увеличение на човечеството по целия свят и стана явно, че това е умишлено; сега идва последния отчаян ход да се удари в центъра, във вярата му, която единствено го крепи да не изчезне там, където са изчезнали и по-велики (но покварени) народи.

Първо, той казва: искате религия, на ви, мамка ви, „в съответствие с каноните – забранявам да се извършва бракосъчетание на българи в събота!”. Знаейки, че младите българи нямат пари и са в дълбока бедност, която не им позволява сватби, това може да ги откаже съвсем от църковен брак, щото остава само едната неделя, в делниците почти не се извършват бракосъчетания. Това ще намали още българите.

Второ, той казва: искате религия, на ви, мамка ви, „в съответствие с каноните – забранявам на българите да живеят съвместно мъж и жена, без брак!” Знаейки, че младите българи нямат пари и са в дълбока бедност, която не им позволява сватби, това може да ги откаже съвсем от женитби.

Трето, той казва: искате религия, на ви, мамка ви, но „в съответствие с каноните – толерирам чуждите религии, а още повече давам път на тез, дето не са българи и изповядват други вери”. Знаейки, че повечето чужди религии забраняват полов акт без да се зачеват деца, така ще се размножат доволно за сметка на омразните българи. Още по-добре ще е ако направим толеранс и разбиране към извратените полово и ги дадем за пример, така ще намалим естественото влечение между мъжа и жената и приветстваме брака между мъже и мъже и между жени и жени. Това е брилянтно и ще намалим омразните българи още.

До година-две ще ги направим на един милион, че и по-малко, после ще ги прогоним, мамка им, да речем в Африка.

Четвърто, това, че демонстрира луксозни коли и подаръци не е лошо, но хайде да се запитаме трезво: не се ли дават такава подаръци и пари най-вече за мръсни, мокри поръчки?

Пето, това, че хората ще намразят един православен духовник, призван да ги води и да е за пример е добро дошло за унищожаване на вярата им. Това е целта, драги българи.

Написа: svetec

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Вашият коментар