Костов на власт е смъртта на най-злотворната за България сила: руско-българската ченгесаро-кагебистка мафия и олигархия

Снощната публикация в блога – виж Историческата мисия на ДСБ е да стои до последно на страната на истината, свободата и морала – през тази нощ успя да „взриви“ Фейсбук, а днес най-вероятно този взрив ще продължи да ескалира. Отпочнаха се, разбира се, горещи дискусии; ето един възлов епизод от тях, на който държа да отделя специално място, щото той е в състояние, дето се казва, да сипе ново масълце за разгарянето на дискусиите; ето какво благоволи да каже един привърженик на тезата, че „всички политици са маскари“ и ето какво моя милост му отговори:

Николай Дренчев: Прощавайте, приятели, но тези, които твърдят че ДСБ е алтернатива на БСП (БКП) подозрително много ми приличат на тези, които твърдят че ГЕРБ са алтернатива на БСП.

Ангел Грънчаров: Г-н Дренчев, между ГЕРБ и ДСБ разликата е огромна, тя стига до небесата; нищо общо няма между двете партии. Защото за ДСБ принципите нещо значат, защото ДСБ е създадена от хора, за които моралът нещо означава.

ДСБ обединява хората, които са доказали, че са принципни и твърди врагове на комунистическата олигархия и мафия, а че това е така самата комунистическа мафия и олигархия непрекъснато го потвърждава и признава, и то го признава и потвърждава на дело: понеже непрекъснато, с всяко свое действие показва, че за нея тъкмо хората от ДСБ са най-големите й врагове; тя единствено от ДСБ и от Костов се и плаши тази олигархия, понеже всички други политици и партии са нейни покорни слуги, марионетки, творения и прочие. Ето коренната разлика. ГЕРБ е политически представител на едно от основните крила на комунистическата мафия и олигархия, БСП (БКП) е другото й крило, а разните му там АТАКИ и ДПС-та са само нейни перца и прочие.

Същината на политическия живот у нас затова е тази: руско-българската ченгесаро-кагебистка мафия и олигархия си има безчет свои политически представители-марионетки, които предано й служат, и само ДСБ единствена е открит и безкомпромисен враг на същата тази мафия и олигархия, за която и самата мафия и олигархия ясно си дава сметка, че тъкмо този е най-основният, най-опасният й враг. Това, от което се бои най-много същата тази мафия и олигархия е да не би в един момент мнозинството от народа, от гражданското общество, от протестиращите да припознае ДСБ за свой единствен политически представител, щото в този момент, ако това стане, то съдбата на нашата мафия и олигархия вече ще бъде решена – и то завинаги. Това е нещото, от което най-много се плашат кукловодите, затова и пръскат луди пари това да не се случи. Тази е и главната задача на поверените й медии.

Костов на власт е кошмарът на властващата у нас комунистическа, ченгесарско-кагебистка и руско-българска мафия и олигархия: защото Костов на власт е смъртта на тази мафия и олигархия. И тя това прекрасно го знае. Всичко направено след 2001 година е с една-единствена цел: народът у нас да бъде разцепван, да му бъдат подхвърляни разните му там менте-„месии“ и менте-„спасители“, да бъде объркван, да бъде шантажиран, и то с една единствена цел: да не би, не дай Боже, Костов пак да се върне във властта, да застане пак начело на България. Костов на власт наистина е смъртта на въпросната злотворна за България сила: руско-българската ченгесаро-кагебистка мафия и олигархия. Това е нещото, около което се върти целия политически живот у нас след 2001 г., луди пари бяха потрошени с тази една-единствена цел: Костов да не се върне на власт.

Както и преди 2001 година същата тази мафия и олигархия имаше една-единствена цел: да свали Костов от власт, щото Костов на власт е равнозначен на тоталната и абсолютна смърт на мафията и на олигархия в България. Единствен, който можеше да предотврати втория мандат на Костов беше Симеон, мадридското чучело, което се оказа верен слуга на съветско-руската кагебистка мафия; е, не се посвениха и използваха Симеон. И ще използват всеки, само и само Костов да не се върне на власт, защото добре знаят: Костов на власт, това е тяхната гибел.

Тази е есенцията на политическия живот на България. Това е и опасната истина, която така старателно се крие от наивното природонаселение. Но това е съдбовната истина на нашия политически живот, която рано или късно ще се осъзнае от всички.

Часът, в който това ще се случи, неумолимо иде…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар