„Русская Болгария“, пропаганден филм, изразяващ открито империалистическите аспирации на путинска Русия спрямо България

В блога на Б.Тодоров тази сутрин попадам на интересен пропаганден клип на Руски стратегически институт; клипът без капчица неудобство е наречен „Русская Болгария“ (Руската България); развалих си настроението за цял ден като се насилих да го изгледам и изслушам до края; по-голяма пропагандна отрова скоро не бях поемал; аз лично имам противоотрова, мен не може тая отрова на ме отрови, но се питам как ли ще повлияе тази същата отрова на неимунизираното съзнание? Гледайки обаче филма, в един момент осъзнах нещо друго и затова написах в блога на Б.Тодоров следния коментар:

Абе, човече, дай кода на тоя клип, дай го, за да го разпространяваме! Тоя пропаганден филм, показващ открито империалистическите намерения на Русия спрямо европейска България, трябва да се види от колкото се може повече българи, щото ефектът му, по моя преценка, е изцяло обратен, противен на намеренията му! Истинско съкровище е този филм; давай бързо кода, та да опитаме да направим едно блогърско цунами по повод на него; дай кода и на Едвин Сугарев, и на Иво Инджев, те имат по-голяма публика, дай го на всички, за които се сетиш, та да го турят в сайтовете си и те; тоя филм наистина, и то по най-бляскав начин, работи в интерес на европейската кауза на България!!! Тури кода тука, като коментар, моля те!

Ето тук искам да направя още малък коментар под напора на чувствата, които ме овладяха. Ако не го сторя, ще се пукна от напрежение!

Филмчето, прочее, почва убийствено смехотворно, не знам как иначе да се изразя; някаква другарка-идиотка, червена идиотка, говорейки на руски и показвайки чинопочитанието си спрямо Русия, заявява следното, което трябва да влезе в бъдещите христоматии по комунистически идиотизъм; та тая идиотка гордо заявява следното:

„Ако не бяха ни освободили руснаците, сега аз щях да говоря на турски, а не на руски!“

Представяте ли си?! Говорела на руски, а ако не били ни „освободили“ руснаците, щяла да говори на турски; явно тия идиоти-роби все си търсят господаря; съвсем не съзнава, че дали ще говори на руски или на турски все тая, няма никакво значение, пак ще си е идиотка, пак ще си е робиня! Виждате ли до какви умствени, да не говорим пък за личностни и морални поражения, довежда русофилството?!

Във филма русофилите-предатели си говореха най-спокойно на руски и се представяха откровено като руски оръдия; целта на русофилското движение била да откъсне България от Европа, щото с Русия сме били „единна цивилизационна общност“; навярно сме единна цивилизационна общност и с руския комунизъм-кагебизъм, но това си се подразбира по презумпция. Западът искал да откъсне България от Русия, се твърди в пропагандното клипче, като това, че България е част от Русия, не се поставя изобщо под съмнение; били сме „народи-роднини“ и прочие глупости се казват без капчица срам, камо ли пък неудобство. „Русофилите са мощна опора на Русия в България“; трябвало да станем създатели на Руско-азиатска общност и прочие. Пази Боже: пак искали да ни „помагат“ руснаците, пак искали да ни освобождават; пак искали да ни освобождават от Запада, т.е. от самата свобода!

Гледайте непременно тоя пропаганден филм, направен в стила на най-добрите традиции на съветския комунистически империализъм; хубавото в този филм е, че и предателите-рубладжии, и техните руско-кагебистки чорбаджии си говорят открито това, което е на сърцето им; тоя филм, изразяващ открито империалистическите аспирации на путинска Русия трябва да настояваме да бъде излъчен по националните телевизии, та да се види истинското лице на руския империализъм. И да се види неприкритото с маски лице на рубладжиите, на предателите, на петата колона на руския империализъм, която наистина е твърде мощна и ето, както забелязваме, води упорита битка за откъсването на България от Европа и за запращането и в обятията на хищната руска мечка. Това не бива да бъде допускано по никой начин!

Във филма, естествено, се изказва едно от най-доверените ченгета от Светия Синод, именно владиката на Стара Загора Галактион; и той говори, естествено, на ченгесарски руски език, на руския език, който говорят малообразованите ченгета, предани служители на КГБ. Има и още други одиозни фигури с комунистическа закваска, които се изказват така мило и непринудено, че националното им предателство блика от всяка тяхна фибра; непременно изгледайте тоя филм, нищо че ще ви се развали настроението за целия ден, щото наглостта на руската империалистическа пропаганда, що откриваме в него, наистина е колосална, безкрайно арогантна, безочлива, тъпа, отвратителна!

Интересното е, че отровата, която бълват тия змии, я намираме в малко по-смекчен вид, именно, в малко по-малки дози, и в учебниците по история, по които учат нашите деца още от детската градина, та до университета даже. Българският народ бил „в огромното си мнозинство“ русофилски, българите обичали Русия повече даже от България, патриотизмът от русофилите се разбирал не иначе, а само като беззаветна любов към Русия! Види се, комунистическо-имперският идиотизъм у нас е на висота, ликуй, народе! България никога нямало да бъде европейска нация, нашият път бил на Изток, към степите на Средна Азия и директно към Сибир! Ей-такива неща говорят руските имперски стратези, а пък рубладжиите им пригласят, мило и верноподанически ухилени към тия, дето им плащат така щедро за предателството им. Щото от векове се знае, че у нас любовта към Русия има един-единствен стимул: рубличките!

Страшна работа, нямам думи вече! Аман от продажници, аман от рубладжии, що бъкат в тая многострадална земя българска!!! Боже, пази България от имперското руско зло, мили Боже, пази ни от имперските руски душмани, които пак, тоя пък завинаги, искат да затрият нашата свидна България!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите.

Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем…

7 мнения за “„Русская Болгария“, пропаганден филм, изразяващ открито империалистическите аспирации на путинска Русия спрямо България

  1. Естествено много по-добре да сме част от Руската империя отколкото Турски васали (каквито сме в момента) !!!!!

  2. Уважаеми г-н Грънчаров!
    Не разбирам Вашата емоция във връзка с филма:
    https://aigg.wordpress.com/2012/02/03/1-392/
    Русская Болгария,
    но е необходимо нещата да бъдат поставени на техните места.

    Аз също мисля, че между българите и руснаците (Русия) има същностна връзка.
    Не Ви ли е известна книгата: Халиков, А.Х. 500 руски фамилии от българо-татарски произход?
    Някои от публикуваните мои изследвания също показват тази същностна връзка. Цитирам:

    1. По следите на знак „Тангра“. Българският произход на руската и на турската
    държавност, София: Зимек-99, 2005.

    2. Участие с тема във форума Новая Хронология, където разкривам как владетелските знаци на Рюриковичи, създали Киевска Русия, показват (онагледяват) тяхната принадлежност към рода Дуло.
    http://chronologia.org/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=10491&forum=DCForumID14
    Конференции Новая Хронология Тема #10491
    Тема: Владетельские знаки
    Некоторые Владетельские знаки представлены на е-страницах:
    http://new.chronologia.org/tomov/tomov.php
    http://new.chronologia.org/tomov

    3. В Интернет страница: http://www.za-balgarite.com съм качил вече 25 древни държави/общности, свързани с рода Дуло

    С уважение, Васил Томов, vasiltomov@abv.bg

    • Простете, но това, че имало руски фамилии от българо-татарски произход нима Ви дава основание да правите извода, че пътят на България е да стане част от Руската империя, сиреч, да стане Задунайская губерния на Империята?!? 😦

      • Моля прочетете още веднаж съобщението – аз искам да покажа, че тази „Империя“ е създадена от българи, както и още 25 други, представени в Интернет. А това, че в древността българите са воювали помежду си, че и в съвремието българи се противопоставят на българи, не е руски проблем или на когото и да било друг – това е проблем на нас, българите.

Вашият коментар