Долу правителството на путиновите слуги: няма да отстъпим България на Евразия!

Ако изобщо сме народ, събитията в Киев следва да катализират нов подем на протестите в София срещу проруското, ченгесарско и мафиотско правителство на Олигарски! Време е всички да излезем на площада – както направиха братята-украинци! Иначе ще се покрием с неизмиваем позор!

Срам, срам, срам: на фона на това, което украинците направиха за няколко дни, ние, излиза, сме народ, съставен предимно само от псуващи мижитурки! Всички на площада да креснем като един:

Долу кремълската мафия, дето тероризира и дърпа назад нашата европейска България! Долу правителството на путиновите слуги! Няма да отстъпим България на Евразия! Не щем да ходим в Сибир!

Идете си там вие, таваришчи Орешарски, Дмитрич, агент Павле (Местан), агент Сава (Доган), Сидерович – прав ви път! Нас там не дърпайте! Майната ви!

За да има мир – БКП в Сибир!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар