Другари комунисти, скачайте на смъртоносна битка с тия проклети американски (фа)шисти!

Иво Инджев е написал превъзходен коментар със заглавие (Фа)шистите на всеки километър – предизборният враг на Петата колона, който започва така:

Шистофренията, новата кауза на Петата колона, подхваната най-напред от Волен Сидеров, беше вкарана под руско налягане в подземните пластове на кандидатпрезидентската кампания от избраника на московското енергийно лоби Ивайло Калфин. Приказвайки като в предизборен клуб за пенсионери със зелени чорапи (които отличават някои другари от запаса), Калфин използва екрана на БНТ да нарисува апокалиптична картина на предстояща американска газова инвазия, която ще унищожи износа ни на жито от Добруджа (нищо че ако изобщо се стигне до добив на газ и измеренията на резултатите се сложат на предложения от него икономически кантар, печалбата от газа по-вероятно би била десетки пъти по-голяма от износа на зърно).

На всички въпроси, свързани с руските енергийни проекти, Калфин козирува с възторжено „да“. Но за хипотетично вредния американски проучвателен проект за добив на шистов газ яростно противопостави ужасяващи картинки за сонди „на всеки километър“!

Прочетете непременно този анализ, който лично на мен така ми хареса, че не се въздържах да напиша ето този лаконичен коментарец:

Борец срещу (фа)шистите 🙂 Шедьовър! Поздравления!

Другарите-комунисти у нас пак имат враг, срещу когото да се борят: американските (фа)шисти! Супер! Другари комунисти, на бой с тия проклети американски (фа)шисти, които като едно нищо ще доведат – о, кошмар! – до пълната независимост на България от СССР, пардон, от Русия! Какво падение, да сме независими от Матушката!

Другари-комунисти, скачайте на смъртна битка с (фа)шистите, какво чакате още?!

Вперьод, таваришчи, фърляйте се като един на свещена война срещу независимостта на България!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 мнения за “Другари комунисти, скачайте на смъртоносна битка с тия проклети американски (фа)шисти!

  1. tutankhamon661 написа:
    Този го наблюдавам в WordPress и всеки път се чудя дали е чувал за етика и възпитание.

    Всеки божи ден написва най малко 10 подобни с ненавист постинги. Има книгi, като философ, но се тревожа за него, като човек обладан от омразата, което е вредно….
    http://zaw12929.blog.bg/politika/2011/08/07/ima-u-nas-neumorni-borci-sreshtu-niama-znachenie.797721

  2. alexs написа:
    Да има Борци срещу капитализма, срещу комунизма,,,,, и какви ли не борци!

    Той не се бори, а мрази…., а това е опасно, най много за него
    Всеки човек е ценен и не трябва да се затрива с простотии…

    http://zaw12929.blog.bg/politika/2011/08/07/ima-u-nas-neumorni-borci-sreshtu-niama-znachenie.797721

Вашият коментар