Драги блогъри, никога не допущайте грешката да сте опозиция на новоизгряващи политически кумири!

Блогърът Комитата, който по едно време има неблагоразумието, макар и ненатрапващо се, да демонстрира известни, пък макар и твърде умерени сини симпатии, сега в блога си се хвали, че бил почетен от г-жа Кунева да бъде поканен на среща с нея на „известните блогъри“. Срещата била протекла еди-как си, г-жа Кунева много мило се била отнесла към блогърстващите, и прочие; всичко било много фино, изискано, симпатично и европейско, в нейния стил. Има и снимки от събитието, които ще го увековечат за историята.

На тия снимки си личи и нежно и замечтано гледащият блогър Сула, който е нещо като най-близък изповедник на г-жа Кунева, т.е. е най-централно лице в новоучредяващото се „ново дясно гражданско движение барабар с партия“, с която, за радост на всички олигархични медии, толкова милата г-жа Кунева ощастливи нацията. Явно на нея й е отредена видната историческа рол да бъде пореден спасител на многотърпеливата ни наивна нация, което е похвално, нищо че тоя път спасителят ще бъде с фуста. Та във връзка с тия забележителни исторически събития, предвещаващи нови апотеози на родната ни политика, моя милост се осмели да заяви следното в блога на самия г-н Комита:

Да разбираме ли, че г-н Комитата, подобно на г-н Сула, вече е привлечен и приобщен към „новата дясна формация“? 🙂 Интересно ми е, питам, щото г-жа Кунева успя вече да „изсмуче“ към себе си няколко многообещаващи политици-кариеристи от ДСБ, които се намъчиха да стоят извън Парламента, та какво остава да прилапа някакви си там блогъри?

Дават ли сметка г-да блогърите Сула и Комитата, както и останалите, че присламчвайки се към „новото гражданско движение“ всъщност погубват свободата си? Апропо, има ли надежди в това „гражданско движение“ и политически ангажирани граждани като блогърите да се уредят най-после с депутатско място, с почетно място в листите за депутати? За г-н Сула съм убеден, че вече е предвиден за листите, но г-н Комитата има ли такъв шанс?

Как ли гледа на това г-жа другарката Кунева, това поне разбрахте ли? На снимките тоя път не забелязах закуски, явно с нещо друго, много по-значително и примамливо, са ви почерпили? Абе разбираемо е, намъчиха се някои блогъри с това да подкрепят партии и коалиции, в чиито депутатски листи няма никаква надежда да попаднат, дано тоя пък Кунева им даде дългожадувания жанс да се повъзвеличат и те още малко!

Желая успех в преобразяването ви от политически блогъри в блогърстващи политици, г-да Сула, Комита и другите от видната блогърска компания! Никога повече не допущайте грешката да сте опозиция на новоизгряващи политически звезди, щото по този начин пропускате шансовете си и вие да намажете нещичко от тяхната слава! Ето, тия, дето навремето – и съвсем навреме! – подкрепиха Боко, какви ползи спечелиха, станаха депутати, министри, станаха велики, тъй че дерзайте: така и требе да се прави! Нема да се излагаме я!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

7 мнения за “Драги блогъри, никога не допущайте грешката да сте опозиция на новоизгряващи политически кумири!

    • Правя предположение, ще се радвам развоят на събитията да ме опровергае, щото не ми се иска броят на мерзавците в България да нараства толкова прогресивно…

  1. „Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези, които нямат разум.
    Търсещият щастие е като пияния, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом.
    Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия!
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.“
    Франсоа Волтер (Франсоа-Мари Аруе) (1694-1778) е френски писател и философ от епохата на Просвещението.

    А малко да оставя Айнщайн,почивка да му дам!
    „Гравитацията не е отговорна за тези, които падат в капана на любовта.“-Алберт Айнщайн
    Друго си е да си велик „комита“ и сулю пулевци!
    Българска цигания,затова сме на тоя хал!
    „Интригата спира хода на народната работа. — до Атанас П. Хинов, 25.VIII.1872 г..Трябва изпит за всеки. Защото има примери: Днес е човек, а утре — магаре. — до Д. Хр. Попов, 30.V.1871 г.“-Васил Иванов Кунчев – Левски (1837–1873)
    Не е имала баклава да почерпи явно,като плевнелиев!
    „питали фурнаджийската лопата как си изкарва хляба….!

  2. И аз не мисля, че Комитата се е занесъл натам. Той тея интервюта си ги прави редовно с нови явления на обществената сцена. Щото ако беше така, щяхме да го обвиняваме и че ще отваря модна агенция. Разбира се дразни ме всичко което може да се окаже добър ПР на Кунева, тя парици да си плаща си има. Просто с парици по-трудно се хваща мислещата част, а тя от време на време се чува.(или и аз не знам какво искам да кажа).
    Та надявам се Комитата просто да е изпълнил блогърския дълг иначе ще съм доста разочарован.

  3. Но пък блогърския дълг в случая е доста безмислено нещо, като се има предвид, че сула е на линия и пази и добре се е запознал кой е комитата и т.н. Оня не е вчерашен, и ако питаш мен не е блогър, а блога му е част от бизнеса който май си е точно ПР.

Вашият коментар