Бойко Борисов: носител на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията

„Само за сведение – в България има 2800 язовира. Съпругът ми, като бивш директор от Водно стопанство, към което бяха и язовири и каскади, има дори карта, отразяваща настоящото местоположение. През 2001-2005 г. правителството на СаксКобургГотски, чийто любимец беше Бойко Борисов позволи групировката ТИМ с приближен Бойко Борисов, да приватизира язовирите. И резултатът не закъсня.”

Дали Бойко ще нареди на Парламента да забрани ТИМ заради волята на народа, който си позволява да не иска да бъде наводняван и давен посред сибирски студ или по-скоро ще закрие някоя телевизия, която си позволява да нарушава контрола върху изпускането на нерегламентирана критика към него?

Очакваме да научим от извора – не на Белоногата, а на управленската мъдрост, олицетворявана от носителя на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията.

Написа: Йорданова

Прочетете и това: В село Генералово нарекоха Генерала плъх в блога на Иво Инджев, където за отбелязване е ето този пасаж особено:

Жител на село Генералово „освирка” и отсвири Генерала, като го прикани саркастично да дойде да реже лентичка в чест на наводняването, което не приема да бъде наричано природно бедствие, а го смята за следствие от начина на управление. Около афектирания жител имаше негови съселяни, които явно бяха на същото мнение. Заклеймиха го поименно като плъх, който се крие!

Това е нечуван конфуз за контролираното изтичане на критика, която се е насъбрала в язовирите на селското търпение спрямо управлението на ГЕРБ.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Едно мнение за “Бойко Борисов: носител на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията

  1. Книгата която сте ни показали тук силно ме грабна,и още днес по късно ще се опитам да я намеря в книжарниците , за а я прочета.Тъй като се смятам човек на новото,и мисля че ще ми бъде интересно да прочета вашата гледна точка или по скоро на авторът й. За Борисов, вече ми омръзна да чета и да гледам както и за всеки един от политиците ни в момента, тъй като те не се стремят да постигнат нещо, а само говорят един срещу други и по този начин само губят времето на всички нас, дали им доверието си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s