Един обнадеждаващ факт в нашата задръстена от ченгесарска отрова, чалгарска нечистоплътност и рубладжийско скудоумие държава

На едно място сред коментарите открих това мнение, което публикувам отделно, та да се знае, че в България – пък и извън пределите й – има българи, които мислят и по този начин. Такова едно мнение е контрапункт на мръсната медийна война против премиера-реформатор на България, за която външни сили, произлизащи от една злокобна империя, намираща се на североизток, не жалят средства – за да насъскват срещу него злите като бесни кучета медийни и политически продажници и подлизурковци. Та ето какво пише този човек:

Реформаторът ИВАН КОСТОВ, патриотът ИВАН КОСТОВ, политикът ИВАН КОСТОВ, анти-комунистът ИВАН КОСТОВ, човекът ИВАН КОСТОВ е българската глътка свободен въздух в тази задръстена от ченгесарска отрова, чалгарска нечистоплътност и рубладжийско скудоумие държава! ИВАН КОСТОВ не е просто някаква си личност, а единствената надежда за оцеляването на българското племе.

Да, наистина, кои са тези Павлови, Инджова, Дачков, Кутев, Бареков, Цв Цв и вся осталная сволачь да джавкат по този велик човек ИВАН КОСТОВ!? Кои са тези лилипути, които лаят от дистанция, но не смеят да се доближат до великана КОСТОВ?

Страх ги е от премиера Костов(1997-2001), страх ги е, защото Костов маргинализира мутрите, Костов даде път на умните, способните, Костов защитаваше българските интереси, а не руските или американските, Костов беше на път да промени статуквото и отнеме властта на червените мародери, техните деца, внуци и правнуци!

Народе???

11 години ченгесарската машина е непосилна да извади Костов от Парламента въпреки милионите рубли наливани в медийни групировки, обслужващ социологически персонал, политолози на хранилка, бивши президенти с комплекси от величината Костов, пишещи мемоари с редакция от Позитано, млади кариеристчета, които се вживяват в политическата значимост на дядовците си убити в църквата „Света Неделя“ и си мислят, че избори се печелят по наследство и някой друг им е виновен ако електората ги отсвири! СРЕДЕН ПРЪСТ на всички вас, господа, госпожи, другари и другарки!

ИВАН КОСТОВ СИ ОСТАВА МОЯ ИЗБОР!!!

Ако Иван Костов се оттегли от политическата сцена, аз повече в тази държава няма да гласувам!

IN KOSTOV WE TRUST!

Posted by Имигрант

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.

Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

8 мнения за “Един обнадеждаващ факт в нашата задръстена от ченгесарска отрова, чалгарска нечистоплътност и рубладжийско скудоумие държава

  1. След тирадата за Ваньо Черничкия(премиерчето от циганската махала на Кюстендил), да дойдат психиатрите за венцехвалеца!

  2. „ана | юни 4, 2012 в 10:27 pm | Отговор
    След тирадата за Ваньо Черничкия(премиерчето от циганската махала на Кюстендил), да дойдат психиатрите за венцехвалеца!“ Не мога да разбера, какви са тези сексоално-извратени хора, след като изрекат тези думи за Костов, получават оргазъм!!! Тук Ана получи два оргазма. Ооо, ана, ана, няма ли кой да те задоволи по естествен начин?!

  3. Аз съм родена и израстнала в центъра на София, на ул.“Княз Борис“. Иван Костов беше мой съученик в 76 ОУ, а в последствие в 18 у-ще „У.Гладстоун“, а Анчето от циганската махала на Кюстендил просто се е препознала. Може би просто прилича на някой неин съсед от там.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s