Ей, разкостиха го тоя Костов, но пак ги е страх от него – защо ли толкова ги е страх?!

Защо ченгетата пак се разтрепераха така истерично от Костов – ето това е един въпрос, който непременно трябва да бъде поставен. Ще каже някой – откъде-накъде, това са спекулации, никой не го страх от Костов. И тогава аз ще си дам доказателството: отново започва анти-Костов кампания, щом като в нея се включи тежката артилерия на родния „журналистически“ ченгесариат – агент Димитър, т.е. Кеворк Кеворкян.

Този същият Коверкян, който наред със Слави Трифонов и Тошо Тошев-Бор беше в авангарда на водената вече толкова години същинска пропагандна война срещу Костов, за финансирането на която ченгесарската мафия изпотроши толкова много пари. Но инвестицията си струваше: Костов, кошмарът на родната ни мафия, вече цели 10 години бива държан извън властта, а на власт са толкова удобни за олигархията нейни доверени лица, именно Гоце, Симеон, Дмитрич, Боко.

В-к „Труд“ от 11 юли публикува многозначителна статия на Кеворкян под заглавие Костов срещу масоните. Миналото като изоставен труп. Аз няма да коментирам изобщо въпросната статия – просто защото не си струва труда. Кеворкян, вещ майстор в писането ченгесарски доклади и дописки, вече няма оня патос, с който воюваше срещу Костов, когато, предполагам, в кампанията срещу него са наливали много, наистина много пари: защото тогава въпросът беше на живот и на смърт за комуно-мутро и ченгесаро-кагебистката ни олигархия.

Сега времената са значително по-спокойни, на власт са самите милиционери и ченгета, затуй и Кеворкян е много по-лежерен и незлоблив даже. Но фактът, че отново подема любимата си тема „Анти-Костов“ е показателен: някой пак го е страх от Костов. Което е радостно обстоятелство ако вземем предвид кои са тия, които изпитват такъв панически ужас само от споменаването на името „Костов“. Ей, разкостиха го тоя Костов, но пак ги и страх от него – защо ли?!

Явно има защо. А пък прочетете внимателно текста на дойаена на българската ченгесарска журналистика и сами ще се убедите, че Костов с всичко, което каже или направи, направо вбесява ченгетата. И Бойко също много му е бесен. И Цецо му е бесен. Не подминават случай без да плюнат връз него.

Питам аз: защо ли толкова ги е страх?! Може би тоя при страх става дума за несъзнателно признание за моралното превъзходство на Костов пред враговете си, а, така ли е, Кево? Гузен негонен бяга, тъй ли е и сега при вас? Бравос, бравос, тъй е требе, Боко – поне показа кой и теб ти дърпа конците. Да беше поне малко по-умен да не се беше наредил в редичката на костовите врагове, ама къде ти такава дипломация у един милиционер?! И си изгърмя патроните наш Боко.

И сам доказа, на дело, всички ония обвинения срещу себе си, които от години витаят в публичното пространство, а именно, че е кукла на конци на ченгетата – и техен „най-таен“ проект. Дръжки таен! Вече изобщо не е таен, ами е съвсем явен. И това е нещо… за тия, на които им пука какво става у нас – и накъде отиваме…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 мнения за “Ей, разкостиха го тоя Костов, но пак ги е страх от него – защо ли толкова ги е страх?!

  1. От 11 имена бяха извадени 5 имена и две досиета. Третото излезе във вестник “Уикенд”
    -това, на Кеворкян. Дали това е направило впечатление на министър Петков, който каза, че в папката на агент “Димитър” няма нищо? И дали ще разследва как така доносите на агента са изчезнали? Ако са унищожени кой се е подписал под това? Какво наказание ще получи неизпълнилият заповедта? А този, който пази микрофилма? Кеворкян, бих искал да добавя още малко факти за да бъде характеристиката по-пълна. През осемдесетте години в град Сливен бе извършено едно убийство, което трябваше да мини за самоубийство. Убит бе директора на градския музей. Прегрешението му бе, че си вършеше работата. Преглеждайки архивите се натъква на довоенната сливенска преса, където прочита, че бащата на Кеворкян- Таквор, в началото на войната между Съветския съюз и Германия събира дружина да отидат да се бият на Източния фронт на страната на Германия. Градоначалникът/шеф на полицията, а не кмет/ го привиква и както се казва на жаргона на ДС го профилактира. Но вестниците бурно отразяват този факт. Директорът отива в ГК на БКП и показва материалите. В резултат на това след няколко дни е намерен хвърлен от висок блок на земята. Започва следствие. В един момент следователят стига до поръчково убийство, извършено от арменската терористична организация “Асала”. Обажда се в София и от там тутакси прекратяват следствието.

  2. А каква е гаранцията , че Костов не е от същата мафия. С какво доказа , че не е когато имаше тази възможност. Защо не направи най-простото-референдум, от който да стане ясно иска ли българският народ да го управляват бивши партийни секретари, доносници и офицери от ДС. Нали негов работодател бяха българските граждани и би трябвало поне да се поинтересува какво им е мнението, какви са им болките и т.н. като един виден демократ. Демократ на кукува лято. Нямаше нито един референдум. Само един страхлив и слаб политик може да се страхува от онези , които тогава се бунтуваха и искаха промяна. Той имаше зад гърба си улицата и можеше да постави въпроса за лустрацията на първо място, като условие за гражданският мир и заедно с изборите да се проведе референдум. Негова е заслугата от Съюза на Демократичните Сили да остане един файтон хора, които едва преминават 4% на изборите за парламент.
    Колкото до Кеворкян, той ми беше неприятен още когато водеше Всяка Неделя. Такива хора уважават силните и амбициозните и презират простосмъртните. Личеше му от високомерното и понякога гнусно държане с някои негови събеседници. Няма човек, който да ми е бил антипатичен и да не съм откривал в последствие защо е така. Костов ми е антипатичен от самото начало. Не е нужно някакво ченге от страниците на вестника на друго ченге да ме убеждава , че е Иван Костов е страшен и всякакви други глупости. Не не е страшен човека. Просто не става за политик и го доказа. Всички щяха да спечелят и най-вече СДС ако си бе останал един експерт в своята област. Там му е мястото , а не в политиката.

    • Айде пак Костов – отървете се от тоя наркотик и живейте щастливо без него,г-н Питащ…Вижда се,че Вие презирате силните и амбициозните и уважавате простосмъртните…А и мястото Ви е в политиката,а не на експертно ниво.

Вашият коментар