Злоумишленото подклаждане на напрежението между цигани и българи е израз на кагебистката стратегия за дестабилизация на България

Била излязла книга с такова едно предизвикателно и дори скандално заглавие: „Циганската война срещу нас“; кои сме тия „нас“, нека да решава всеки поотделно – стига да му е интересно да изследва странностите и перверзиите на късното комунално съзнание. Тази книга се рекламира по разни национал-социалистически сайтове, включително и във Фейсбук. Получава ласкави отзиви оттук-оттам. Ето краткото представяне на автора на провокационното книжле и на основната му мисъл, показваща несъмнена тенденция към национал-социализъм и расизъм:

Авторът Симеон Костадинов е български юрист, 28-годишен. На 23 септември 2011 година в българското село Катуница започна открито войната между цигани и българи в България. Тезиси на автора Симеон Костадинов: комунистите превърнаха България в развъдник на цигани; малките села в България са под циганска окупация; циганска интеграция е невъзможна; циганската интеграция е не само невъзможна, но и недопустима; циганите са морално невменяеми.

Като прочетох това така любезно представяне, счетох за свой дълг да реагирам непременно; не мога да мълча, щото добре знам, че такива игрички са крайно опасни. Ето какво написах като коментар под представянето на книжката:

Не одобрявам тезата и внушението на „патриотичния автор“. Никаква война не се води, а в дадени райони на страната има безредие, породено от бездействие на властите. Във всеки етнос има индивиди, склонни към криминални прояви, но това не значи, че имаме правото да набедяваме цял един етнос за такава една „генетична склонност“ към престъпления. Такива генерализации не само са логически и морално некоректни, те са и злоумишлени.

Да се подклажда умишлено напрежението между цигани и българи е израз на кагебистката стратегия на путинска Русия за дестабилизация на България – и тази стратегия бива обезпечавана с много усърдни и щедро платени изпълнители и подстрекатели. За такива интересът на България не струва нищо, а интересът на имперска Русия е всичко. Е, и парицата е всичко; за пари такива са способни да продадат не само родината си, а и собствената си майка.

Това, че се тупкат по гърдите и се самообявяват за „най-големи патриоти“, не трябва да ни подвежда. В техните среди патриотизмът се мери с любовта им към Русия. Ето защо смятам, че такива писания, разпалващи междуетническо напрежение, трябва да попаднат под санкцията на закона, а пък авторите им да бъдат наказани така, че никога повече през ума им да не може да мине мисълта, че съдбата на България може да бъде безнаказано разигравана в един такъв опасен политически покер.

Докъде се стига по този път ни показа примерът на братска Сърбия. Какво постигнаха сърбите, като се подведоха под акъла на мерзавци като друже Милошевич? Платиха тежка цена. Ние като общност и нация трябва да имаме поне малко акъл да не повтаряме техните грешки. А подпалвачите на междуетническа война трябва да отговарят за действията си пред съда, щото наистина подобни изяви са крайно опасни за всички нас, а цената ще платим всички.

Войната между цигани и българи означава, че фронтовата линия ще минава през всеки един български град и село. И тогава никакви войски на ООН и дори на НАТО няма да ни опазят от ужасните кръвопролития. Да съсипе България до основи е заветната мечта на нашата „покровителка“ Русия. Тъй че такава страшна игра с огъня не бива да бъде допускана. Аз се питам къде спи Главния прокурор и защо вече не е привлякъл под отговорност автора на книга с такова предизвикателно и злобно заглавие?

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “Злоумишленото подклаждане на напрежението между цигани и българи е израз на кагебистката стратегия за дестабилизация на България

  1. И все пак може би ще е добре да се помисли за една кантонална България,по подобие на Швейцария.Защото претенциите на циганите започват опасно да нарастват – ами да се управляват сами тогава…

  2. Циганизацията е дело на европейския съюз.Нашият продажник Батбойко Борисов изобщо не го е грижа за народа.Циганин да съм на днешно време,ще си сека дърва,ще крада,ще изнасилвам бабички,ще измамвам по телефона,няма да си плащам сметките,ще се настаня в къщата ти на село и никой неможе да ме изгони,ще забивам брадви в полицейските коли защото съм си помислил,че е такси и всичко за циганина е безнаказано.Ами,ако българин направи това???Ще плаща и поколението му.В Бългерия трябва да гледаш и да търпиш как „циганин бесней над бащино ти огнище“ и,ако си защитиш дома влизаш в затвора,а паразита продължава да вилнее!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s