Доживотен затвор за теб, гнусни национални продажнико Гоце!!!

Чета на едно място любопитна информация и установявам, че другарят Гоце Първанов вече без капчица свян открито показва на кой именно служи през всичките 10 години, когато изпълнява длъжността (п)резидент на Москва по управлението на руския троянски кон в ЕС и НАТО, все още (формално) носещ името „България“, а не Задунайская губерния на Русия: виж Първанов поведе митинга в Плевен в защита на АЕЦ „Белене“. Явно безработицата зле се отразява на високо платения рубладжия и нещо чудно той вече да е назначен, тайно, разбира се, на длъжността върховен емисар на петата колона на путинска Русия у нас; следващото му повишение ще е на сладка служба директно в „Газпром“ за огромна заплата. Ето малък откъс от визираната информация:

… По-доброто бъдеще на страната ни минава през възстановяване и ускореното строителство на АЕЦ „Белене“, заяви на митинга Първанов. Той нарече спирането на строителството на централата „престъпно решение, за което носи отговорност лично Бойко Борисов“. Първанов „се обзаложи“ пред участниците в митинга с правителството, че „нова атомна централа ще има и ако то навреме не осъзнае своята грешка и не направи обрат в поведението си, то едно следващо национално отговорно правителство ще запише като точка първа в своята програма възобновяване на проекта „Белене“…

Стига толкова. Наглецът, вари го, печи го, си остава наглец; предателят винаги ще си бъде предател; мизерникът няма как в един момент да престане да бъде мизерник; рубладжията винаги ще ламти за рубли. Не може нещо друго да бъде невероятният наглец, безочливият предател, пословично безличният мизерник и ненаситно лакомият рубладжия Гоце Първанов. Нямам думи вече, затова, за да щадя болното си сърце ще предоставя думата на един мой приятел във Фейсбук Stoyan Dermendjiev, който е написал по превъзходен начин това, което и аз бих искал да завя по случая; неговите думи изразяват и моята реакция, и моите мисли; ето:

Надявам се всички добре да запомниха враг Nr. 1 и национален гробокопач на Европейска България: екзалтирана отявлена комунистическа креатура на репресивната комунистическа ДС; антинатовец; антиевропеец и непочитан от никоя влиятелна фигура в ЕС и в света; национален енергиен продажник и проводник на опасните енергийно-недиверсифицирани проекти на кремълската енергийно-монополистка мафия; създател на тройната престъпна ламя; верен слуга на тираните Путин, Асад и Милошевич; патрон на знаковите мутроолигархични креатури от прехода; убиец на архари; покровител и свързан с знаковите фигури на организираната престъпност в БГ – пернишкото гоце, който днес всъщност трябва да е в затвора, а не да оглавява на свобода кампании за чернобилската АЕЦ „Белене“ и трови нервите на българския данъкоплатец, ограбан от гоцевите олигарси.

Доживотен затвор за теб, гнусен национален продажнико гоце!!!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите.

Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем…

2 мнения за “Доживотен затвор за теб, гнусни национални продажнико Гоце!!!

  1. Ангеле,съвсем сериозен бях ,като ти написах да изключиш компютъра и да си дадеш почивка.Явно нищо незнаеш за хилядите технологии разработвани още от ссср време за въздействие на човешкият мозък,в това число и за убиване чрез „сърдечни проблеми“.Интернет е „благодатна среда“ за такива „весели“ неща!
    А в ТЖ техниката има така нареченият „25-ти кадър“,по българските закони е забранено използването му,то в България какво ли не е забранено!Сериозно а дай си почивка!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s