Медийното ангелче Бойко Борисов

Иначе Бойката ме кефи: нещо весело има в него! Нещо смешно. Ама съвсем не ми е весело като си помисля каква я надроби само за три години!!!

Баси цените ни докара:

На ток. На парно. На вода. На храна. На лекарства, на плодове, зеленчуци, зарзават, на бензин, нафта и хляб.

Така че колкото и да е забавен не ще може ме убеди, че празния хладилник е за предпочитане пред прерязаната лента на поредния некачествено положен асфалт.

И за всичко пак му е виновен Станишев… вече трета година!

Ай, молим ти се Боко!

Написа: Анонимен

Колажът взаимствах от ТУК.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s